Houten | straatinfo

dronkenschap politie meldingen

Man rijdt dronken over de A27

dronkenschap

Houten - In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 mei hielden agenten een automobilist aan die te veel alcohol had gedronken.

Rond 00.30 uur spoedden agenten zich naar de A27. Er waren meerdere mensen die de politie hadden gebeld omdat een automobilist slingerend over de weg reed en al een paar keer bijna de vangrail had geraakt. Agenten zagen de wegpiraat van links naar rechts rijden, van 100 km/uur naar 15 km/uur en gaven hem een stopteken. De bestuurder besloot midden op de rijbaan op de A12 richting Den Haag stil te gaan staan. Agenten wisten hem naar de vluchtstrook te krijgen.De bestuurder, 30 jaar uit Utrecht, doorstond de blaastest niet en blies een indicatie van 1140 ug/l (2.6 promille wat meer dan vijf keer de toegestane hoeveelheid is). De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar werd door een arts een bloedblok afgenomen om het promillage definitief te kunnen vaststellen. Het rijbewijs van de man werd ingenomen.

Soortgelijke berichten

Dronken bestuurder rijdt door
Biervliet

Dronken automobilist rijdt scooterrijder aan
Udenhout

Dronken bestuurder rijdt tegen boom
Roosendaal

Dronken Bredanaar rijdt tegen lichtmast
Breda

Dronken vrouw rijdt bovenop rotonde
Terheijden

Dronken bestuurder rijdt zonder rijbewijs
Hoeven

Dronken bestuurder rijdt op fietspad
Zevenbergen

Dronken man rijdt ondanks waarschuwing toch door
Waalwijk

Dronken automobilist rijdt door na aanrijding
Terschuur

Dronken bestuurder rijdt dwars door tuinen
Kloosterzande

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio