Verdachte aangehouden na inbraak bij coffeeshop

maandag 21 augustus 2017

Utrecht - In de nacht van zondag 20 op maandag 21 augustus werd er ingebroken bij een coffeeshop aan de Vlampijpstraat. Na een korte zoektocht kon een verdachte worden aangehouden.

Rond 3.45 uur kwam de melding van de inbraak, die op dat moment nog gaande was. Agenten spoedden zich erheen en zagen de verdachten vluchten op een scooter. Deze raakte op een gegeven moment uit zicht, maar vervolgens werd gezien dat twee personen over een hek klommen bij een bedrijventerrein aan de Cartesiusweg. Met hulp van een politiehond werd het terrein afgezocht en werd een 17-jarige jongen uit Utrecht aangetroffen en aangehouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak en zoekt nog mogelijke andere verdachten.

Heeft u iets gezien of gehoord wat te maken kan hebben met de inbraak aan de Vlampijpstraat, meld dit dan bij de recherche in Utrecht door te bellen naar 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadaoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Houten | 112 alarmeringen Houten | Goedkoop Tanken in Houten | Supermarkten in Houten | Weerbericht Houten