Getuigen gezocht van verkeersongeval Crosestein

maandag 31 juli 2017

Zeist - Een 78-jarige man liep donderdag 27 juli rond 17.30 uur behoorlijke verwondingen op aan zijn gezicht toen hij op de Crosestein fietste en in aanrijding kwam met een voetganger.

Omstanders hielpen de man wiens gezicht flink bloedde. De ambulance arriveerde en de man werd door het ambulancepersoneel onderzocht. Daar bleek dat hij twee tanden miste. Hij had schaafwonden in zijn gezicht opgelopen en zijn bovenlip bleek gescheurd. Na behandeling stapte hij weer uit de ambulance. Daar zag hij dat alle omstanders, maar ook de voetganger waar hij een aanrijding mee had, waren verdwenen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en de politie is op zoek naar de voetganger en roept getuigen op zich te melden.

Uw tip!

De voetganger is een man van ongeveer 30 jaar oud en 1.75 m lang. Hij heeft een getinte huidskleur, een slank postuur en kort zwart haar. Hij droeg die middag een zwart lederen jack. Bent u getuige geweest van dit ongeval of bent u één van de omstanders die heeft geholpen? Dan wil de politie graag met u in contact komen via 0900-8844. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand tipformulier.

 

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Houten | 112 alarmeringen Houten | Goedkoop Tanken in Houten | Supermarkten in Houten | Weerbericht Houten