Overval op horecagelegenheid

dinsdag 28 november 2017

Utrecht - Een horecagelegenheid aan de Verlengde Houtrakgracht is op maandag 28 november het doelwit geweest van een gewapende overval. De twee daders zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie zoekt getuigen.

Net voor sluitingstijd, rond 21.00 uur, werden drie medewerkers overvallen door twee mannen. Eén van de overvallers hield een vuurwapen in zijn hand, waarmee hij de medewerkers bedreigde. De beide overvallers liepen vervolgens naar de kluis in het kantoor en renden kort daarna met de inhoud ervan de winkel uit.

Onderzoek

Direct na de melding werd door de politie onderzoek gedaan om de verdachten te vinden. Daarbij werd onder andere een politiehelikopter ingezet. Daarnaast werd een buurtonderzoek gedaan en verschillende getuigen gehoord. De beide overvallers werden helaas niet gevonden. Het politieonderzoek is dan ook nog steeds gaande.

Door de medewerkers is het volgende signalement van de daders gegeven:

Dader 1:

- gezette man

- lichtgetinte huidskleur

- ongeveer 1.70m lang

- zwarte kleding, het gezicht bedekt

- praatte Nederlands met een accent.

Dader 2:

- man met een gemiddeld postuur

- tussen de 1.80m en 1.90m lang

- praatte Nederlands met een accent

- zwarte kleding met witte accenten, het gezicht bedekt.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Online melden kan via onderstaand meldformulier of via M-online.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Houten | 112 alarmeringen Houten | Goedkoop Tanken in Houten | Supermarkten in Houten | Weerbericht Houten