Bedreiging met vuurwapen

maandag 13 november 2017

Utrecht - Zaterdagmiddag zijn vier mannen aangehouden op verdenking van bedreiging met een vuurwapen. De verdachten zijn vier mannen van 26, 23 en 19 jaar oud.

Op 11 november om 16.05 uur vond op de Seinedreef een conflict plaats tussen een man en de vier verdachten in een auto. De bijrijder bedreigde de man daarbij met een vuurwapen. De auto reed daarna weg. De bedreigde man maakte vervolgens melding bij de politie.

 

Conflict

Op 11 november om 16.05 uur vond op de Seinedreef een conflict plaats tussen een man en de vier verdachten in een auto. De bijrijder bedreigde de man daarbij met een vuurwapen. De auto reed daarna weg. De bedreigde man maakt e vervolgens melding bij de politie.

Aanhouding

Een uur later zagen politieagenten de auto van de vier verdachten staan op het Smakkelaarsveld. De mannen zaten op dat moment niet in het voertuig. Om 17.40 zagen de agenten de mannen terugkeren naar de auto, waarna alle vier de mannen werden aangehouden. In het voertuig trof de politie het mogelijke vuurwapen aan. Het wapen werd in beslag genomen. Na onderzoek bleek het om een luchtdrukpistool te gaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Houten | 112 alarmeringen Houten | Goedkoop Tanken in Houten | Supermarkten in Houten | Weerbericht Houten