Vuurwapenincident leidt tot onrust op terras

woensdag 17 mei 2017

Zeist - Op dinsdagavond 16 mei leidde het beslechten van een conflict op de Slotlaan tot de nodige onrust bij terrasbezoekers. Twee verdachten zijn aangehouden.

Rond 20.45 uur kreeg de politie een melding van een conflict op de Oude Arnhemseweg. Agenten troffen ter plaatse niemand meer aan maar kort daarna kwam de informatie dat het conflict zich kennelijk had verplaatst naar een terras van een horecagelegenheid aan de Slotlaan. Meerdere getuigen meldden dat een man, in het bezit van een vuurwapen, werd achtervolgd door een andere man.

De man met het vuurwapen probeerde kennelijk op zijn achtervolger te schieten. Hierna ontstond er een vechtpartij tussen de betrokkenen naast het terras. Bij het ter plaatse komen van de agenten bleken de verdachten te zijn verdwenen maar zij konden kort daarna worden aangehouden op de Slotlaan en de Oude Utrechtseweg. 

Het vuurwapen werd aangetroffen op het terras en in beslag genomen. De aangehouden verdachten betreffen inwoners van Zeist in de leeftijd van 22 en 29 jaar. Beiden zijn ingesloten voor nader onderzoek naar de toedracht.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Houten | 112 alarmeringen Houten | Goedkoop Tanken in Houten | Supermarkten in Houten | Weerbericht Houten